Skip to content

Over ons

Wij zijn een jong en dynamische bedrijf voortgebracht uit onze liefde voor carwrapping.
Als verwent “ autoplakkers” kan ons team de klant tot in de puntjes voorzien van advies.
Onze zorg houdt niet op na het afronden van de betaling.

Wij hebben service hoog in ons vaandel staan en delen graag onze praktijkervaring met u. Van eenvoudig en kosteloos advies tot zeer grafische ontwerpen en drukwerk voor binnen en buitengebruik met als specialisatie signing en carwrapping. Daaruit voortgekomen doen wij vrijwel iedere vorm van buitenreclame. Van 20 verdiepingen hoor tot en met parkeerborden aan de wand van uw bedrijfspand. Kortom, een bedrijf vol specialisten op het gebied van sign, dtp, carwrapping en tuning.

 

Al bijna 4 jaar doen we alles om jouw merk sterker, mooier en groter te maken. In ons pand werken wij in een relaxte setting aan toffe concepten en slimme marketingstrategieën. Op het gebied van signing, carwrapping en ramen tinten werken wij zoals wij met onze eigen voertuigen werken en omgaan. Netjes, schoon en met liefde. Details ontgaan ons niet en met heuse liefhebbers in ons midden op het gebied van reclame en auto’s voeren wij ons werk uitvoerig en gedetailleerd uit. Met onze creators ontwerpen wij de gaafste signing. Geen detail ontgaat ons, alles klopt. Wij kennen de laatste trends en technieken en gebruiken alleen de beste materialen. Van een knifeless design tot en met complete fullcolor prints. Iedere klus krijgt volle bak aandacht door onze projectbegeleiding.

 

Eigen software helpt ons deadlines te bewaken. Wij zijn van korte lijnen, goede klantcontacten. Eenvoud willen wij het niet noemen, zeker niet qua werk. Maar wel zijn wij ervan overtuigd dat klantcontact zo laagdrempelig mogelijk moet zijn. Dus niet enkel van 09:00 t/m 17:00 bereikbaar op een ouderwets stoffig telefoonnummer. Nee, ook social media zoals Facebook en Instagram houden wij dagelijks met de grootste zorg bij. Mis niks en volg ons op Instagram & Facebook!

"Wat ooit begon als keuze tussen een project auto spuiten of wrappen is uitgegroeid tot een prachtig bedrijf"

Widebody Nissan 350Z

Waar is het begonnen?

Jaren geleden waren wij bezig met het bouwen van een Widebody Nissan 350Z. Na letterlijk de complete ombouw zelf uitgevoerd te hebben bleef er nog 1 heikel punt over…. spuiten of plakken. De auto had een compleet nieuwe neus gekregen (in de verkeerde kleur) en ook was er het nodige aan verslepen en gezaagd. Kortom, geen porum om deze auto zonder nieuw jasje rond te laten rijden. Daar wij van A t/m Z zelf hadden aangepakt hebben wij de stoute schoenen aangetrokken en een volle rol 3M wrapfolie gekocht. Na het eerste zijscherm hadden wij de smaak te pakken en met een nood tempo hebben wij deze project auto afgemaakt. Een compleet nieuwe wrap was een feit, en de onthulling van de auto gaf ons het volste vertrouwen. Mensen waren onder de indruk en dat resulteerde op zijn beurt weer op diverse aanvragen. Van een dak wrappen tot en met een complete auto, het balletje ging rollen en is nog steeds niet gestopt na alle jaren. Met veel passie en liefde voeren wij dagelijks nog steeds onze werkzaamheden uit met als hoofdmoot auto’s wrappen en ramen blinderen. Daarnaast hebben wij ons in de afgelopen jaren versterkt met online contentschrijvers, vormgevers en diverse mensen uit de video wereld.