Skip to content

Detailing / Reinigen

Niets is fijner dan een glimmende bolide. Jarenlang gebruik van de wasstraat en/of slecht onderhoud van de lak kan resulteren in een doffe en bekraste lak. Wij kunnen vrijwel bij iedere situatie de lak weer als nieuw krijgen dankzij onze zeer ervaren autodetailers.

Nadat wij uw auto grondig schoon hebben gemaakt met onze stoomreiniger en een klei behandeling hebben toegepast voor diepte reiniging, zullen wij uw auto verder gaan polijsten in verschillende stappen, van grof naar fijn. Hierdoor kunnen wij alle krassen verwijderen van uw auto, alsmede alle schrappen en swirls uit uw autolak. Tot slot gebruiken we een wax of semi-coating om de lak weer netjes af te dichten. Uw auto is weer als nieuw!

Een stap verder in dit verhaal zijn de coatings. Nadat uw auto helemaal krasvrij en geheel door ons is ontvet, brengen wij meerdere lagen coating aan. Als deze uitgehard is, zal hij bestand zijn tegen alle weersomstandigheden en heeft u er voor een langere periode minder omkijken meer naar. Deze coating is ook beschikbaar voor uw ramen, velgen en de plastic delen van uw auto. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto? Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Bekijk onze tarieven voor een prijsindicatie of neem contact op voor een behandeling op maat.

Swirls zijn verleden tijd!

En een wax of coating om dit ook zo te houden.

Stoomreinigen

Enkel kwaliteit met TEVO Creations

Naast het detailen en (her)conditioneren van de lak maken wij ook gebruik van stoomreinigen. Stoomreinigen is de manier om de auto fris en netjes te houden. Zowel de buiten- alsook de binnenkant van de auto kunnen wij reinigen doormiddel van onze speciale stoomapperatuur. Al vanaf 85 euro kunnen wij uw interieur weer als nieuw maken. Het grote voordeel van stoom is dat wij op een veilige manier tussen alle hoekjes en roosters kunnen schoonmaken. Daarbij is het ook mogelijk om vrijwel alle vlekken uit uw bekleding te halen of uw lederen interieur weer op te frissen doormiddel van speciale leerbehandeling. Stoomreinigen is een klein onderdeel van onze werkzaamheden maar wel een van de meest voorkomende daar er binnen een uur weer een vrijwel showroom nieuwe auto voor de deur staat!