Skip to content

Car Wrapping

De standaard kleur van uw auto zat? Carwrappen is hot! En natuurlijk iets waar wij jarenlang ervaring mee hebben. Met een gedreven en jong team verfraaien wij ieder segment auto. Van een Alfa Romeo tot en met een Lamborghini of Ferrari. Striping op jouw oldtimer? Ook dat is vanzelfsprekend geen probleem. Doormiddel van het gebruik van hoogwaardige carwrap folie kunnen wij uw auto binnen enkele dagen een compleet andere look geven. Van een eenkleurige wrap tot en met een speciaal voor de klant ontworpen fullcolor wrap met de gekste afbeeldingen en/of prints.

Een carwrap is een hoogwaardige autosticker die we als een folie om uw auto wikkelen. Carwrapping wordt op de laklaag van de auto aangebracht, waardoor de lak zelf intact blijft. Wij kunnen een deel of uw volledige auto “inpakken”. Een van de weinige vereisten is dat de lak wel in redelijke staat moet bevinden. Verder is de sky de limit met carwrapping. Wij werken hoofdzakelijk met gerenomeerde kwaliteitsfolie van onder andere Avery, 3M, PWF, KPMF en Oracle.

Wrapping

Een nieuwe kleur zonder spuiten!

Prijzen

Weten waar je aan toe bent

Onderstaande prijzen zijn richtprijzen gebaseerd op een schadevrije auto van max. 7 jaar oud zonder niet-fabrieks af aanbouw delen zoals spoilers, lippen en andere aanbouw delen. De genoemde prijzen zijn richtprijzen en kunnen per auto en type in prijs verschillen. Het is altijd raadzaam om een persoonlijke prijsaanvraag te doen gelieve incl. 1 of 2 goede foto’s van uw voertuig.

Compact & medium voertuigen

Zoals: Mini Cooper, Volkswagen Golf
Prijs: vanaf €1250,-

Sportcoupe

Zoals: Porsche 911, Jaguar F-Type
Prijs: vanaf €1550,-

Groot sedan en station

Zoals: BMW 3/5 serie, Audi a4/6
Prijs: vanaf €1425,-

SUV en Pick-UP

Zoals: Ford Raptor, BMW X5/7
Prijs: vanaf €1795,-

Dakwrap

Prijs: vanaf €150,-
 

Losse delen wrappen

Zoals: Spiegels, lip, spoiler
Prijs: vanaf €50,-

Bedrijfsbus

Zoals: Traffic, Vivaro
Prijs: vanaf €1575,-

Bedrijfsbus groot

Zoals: Crafter, Sprinter, Iveco
Prijs: vanaf €1875,-

*bovengenoemde prijzen zijn ex. btw, 1 kleurige wrap, buitenkant optisch (geen instaplijsten)