Car Wrapping

Een carwrap is een hoogwaardige autosticker die we als een folie om uw auto wikkelen. Carwrapping wordt op de laklaag van de auto aangebracht, waardoor de lak zelf intact blijft. Wij kunnen een deel of uw volledige auto “inpakken”. Wij werken hoofdzakelijk met gerenomeerde kwaliteitsfolie van Avery, 3M, Hexis, Arlon en Sott.

Wrapping

Wrapping is het met hoogwaardige folie “inpakken” van voertuigen, boten, keukens, meubels en wanden. WrapJunkies is uw partner voor carwrapping, meubelwrapping en interieurwrapping. Wij monteren een breed scala aan folies voor ieder denkbaar voertuig of interieurproject. Zo beschikken we over een uitgebreid assortiment folies voor het renoveren en restylen van interieurs en meubilair zoals bijvoorbeeld kasten, balies, deuren en wanden

Prijzen

Onderstaande prijzen zijn richtprijzen gebaseerd op een schadevrije auto van max. 7 jaar oud zonder niet-fabrieks af aanbouw delen zoals spoilers, lippen en andere aanbouw delen. De genoemde prijzen zijn richtprijzen en kunnen per auto en type in prijs verschillen. Het is altijd raadzaam om een persoonlijke prijsaanvraag te doen gelieve incl. 1 of 2 goede foto’s van uw voertuig.

Carwrapping:
Compact voertuig
Mini Cooper, Smart, Toyota IQ
v.a. E1050,-*

Normaal voertuig
BMW 3-serie Sedan, BMW 1 serie, Audi A1/A3/A4
v.a. E1250,-*

Middel/groot voertuig
BMW 5-serie, Station/Touring modellen, Audi A6
v.a. E1350,-*

Groot voertuig
BMW 7-serie, Audi A8, Porsche Panamera
v.a. E1550,-*

SUV
Range Rover, Jeep, BMW X5/X6,
v.a. E1650,-*

Pick-up
Ford Raptor
v.a. E1850,-*

Supercars
Lamborghini, Ferrari, Porsche GT3
v.a. E1950,-*

*bovengenoemde prijzen zijn ex. btw, 1 kleurige wrap, buitenkant optisch (geen instaplijsten)