Doodskist Wrappen

Een waardig afscheid geven aan uw geliefde is het minste wat u kunt doen. Een ieder heeft een eigen verhaal, een eigen historie, een eigen karakter en een eigen wens. Waarom zouden wij ons dan naar onze laatste rustplaats laten vervoeren in een twaalf in een dozijn doodskist?

Vandaag de dag is er een enorme keuze aan doodskisten, van basic tot zeer gedetailleerd. Ook de prijs klasse zijn extreem divers, van goedkoop tot extreem duur. Maar net als onze gedachte zult ook u uw dierbare het beste gunnen. Geld speelt geen rol, maar de laatste eer wel. Kortom, de perfecte manier om een doodskist, en daarmee uw geliefde, in stijl naar zijn of haar laatste rustplaats te brengen. Dankzij onze PVC vrije wrap folie zijn wij in staat om op een natuurvriendelijke wijze doodskisten te verfraaien doormiddel van folie. Een basic houten kist kan in principe in iedere gewenste kleur gewrapt worden, echter horen ook fullcolor designs tot de optie. Denk hierbij aan bijv. geprinte foto’s of wellicht een afbeelding van zijn of haar favoriete vakantiebestemming. Een laatste reis hoeft niet op een saaie wijzen te gebeuren.

Hoe zijn wij op het idee gekomen om doodskisten te wrappen?

Een (vrouwelijke) klant van ons was een heus autofanaat, met meerdere Japanse sportauto’s op de oprit was ze vaste klant. Zo hebben wij twee diverse auto’s van haar mogen wrappen. Namelijk een Nissan 350Z en een Nissan Silvia S15. Echter kregen wij eind 2017 te horen dat zij een ernstige vorm van kanker had, helaas is ze binnen 4 weken na constatering op 28 jarige leeftijd overleden. Een klap voor een ieder die haar kende, en ook voor ons. Gezien haar oogappeltje, de Nissan 350Z, hebben wij besloten een helpende hand uit te steken en haar doodskist waarmee dit kleurrijk persoon haar laatste reis zou maken te wrappen. Het idee was al snel helder, de kleur van haar auto moest op haar kist komen. Zo gezegd zo gedaan, ook haar nickname hebben wij op groot formaat op haar kist geplakt en al met al resulteerde het in een unieke kist, voor een uniek persoon op een unieke uitvaart.

Tot zover wij weten zijn wij het eerste bedrijf dat een custom doodskist heeft ontworpen en gemaakt. De reacties waren overweldigend, de glimlach die het bij familie en vrienden gaf was onwerkelijk. Een lach tijdens een git zwarte dag. Gezien onze ervaring uit praktijk dienen wij deze service aan als extra hulp. Een service die wij voor een extreem scherpe prijs willen en kunnen aanbieden daar onze filosofie is dat wij mensen graag willen helpen. Zeker met een laatste reis. Tevens kunnen wij snel schakelen daar er na het overlijden veelal slechts 48 uur de tijd is om de kist te verfraaien. Speciaal voor deze service hebben wij een 24/7 service. Een uitzondering ten opzichten van al onze andere diensten, maar voor een laatste wens maken wij graag tijd.

Benieuwd naar de opties en/of prijzen? Contact ons dan vrijblijvend voor een offerte.