Detailing

Polijstwerk en coatings

De lak van een auto is vaak slecht onderhouden. Een bezoek aan de wasstraat zorgt bijvoorbeeld al voor het ontstaan van swirls en krassen. Maar denk ook aan instapschade, of vegen en schrappen bij het gebruiken van de kofferbak. Bij Juicy Graphics kunt u ook terecht voor al uw poets- en polijstwerk. Door onze jarenlange ervaring, weten wij van aanpakken en maken wij uw lak weer als nieuw. U kunt tevens uw auto laten polijsten op locatie.

Krassen verwijderen van uw auto

Nadat wij uw auto grondig schoon hebben gemaakt met onze stoomreiniger en een klei behandeling hebben toegepast voor diepte reiniging, zullen wij uw auto verder gaan polijsten in verschillende stappen, van grof naar fijn polijsten. Hierdoor kunnen wij alle krassen verwijderen van uw auto, alsmede alle schrappen en swirls uit uw autolak. Tot slot gebruiken we een sealant om de lak weer netjes af te dichten en werken we hem af met een beschermende wax. Uw auto is weer als nieuw! Bekijk onze tarieven voor een prijsindicatie of neem contact op voor een behandeling op maat.

Aanbrengen van coatings

Een stap verder in dit verhaal zijn de coatings. Hier brengen we een flinterdunne, keiharde laag aan over uw lak, nadat deze helemaal krasvrij en geheel ontvet is. Als deze uitgedroogd is, zal hij bestand zijn tegen alle weersomstandigheden en heeft u er voor een langere periode geen omkijken meer naar. Deze coating is ook beschikbaar voor uw ramen, wat zorgt voor een beter zicht op de weg. Niet alleen uw autolak maar ook uw carwrap kan een goede beschermlaag gebruiken. Vergroot de levensduur en kleur intensiteit met onze Gyeon carwrap coating. Wij maken voor deze coating gebruik van de Gyeon can coat. Na het aanbrengen van de carwrap ontvetten wij de carwrap volledig en wordt de coating aangebracht. Nahet aanbrengen van de coating moet de auto 24uur droog blijven en is hij klaar voor gebruik. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto? Neem contact met ons op voor meer informatie.